Inimesed hoiavad kahe käega peast: uus kuum trend on 315 dollarit maksvad teksapüksikud

Elu24
Copy
Kuvatõmmis teksapüksikutest Ssense kodulehel.
Kuvatõmmis teksapüksikutest Ssense kodulehel. Foto: Kuvatõmmis/ Ssense

Teksa on üks kõige aegumatum materjal ning nii pea ei paista teksa moest kadumast. Seetõttu proovivad disanerid üha uusi ja hullumeelsemaid asju teksadest välja mõelda. Ja siin nad on- teksapüksikud!

Kuna teksa on miski, mis jääb meie riidekappi alatiseks kaunistama ja teksa ei lähe arvatavasti kunagi moest välja peavad disainerid ikka ja jälle latti tõstma ning midagi uut ja innovatiivset materjaliga tegema. Kõigepealt brändi Ksenia Schnaideri moeloojad Ksenia Marchenko ja Anton Schnaider lõid kõigepealt asümeetrilise püksipaari ning nüüd tuli Austraalia ettevõte välja teksapüksikutega, kirjutab Distractify.

Y/Project'i tumesiniseid teksapüksikuid saab soetada veebipoest Ssense, mis maksavad 315 USA dollarit ehk veidi üle 281 euro. Erinevalt paljudest naiste teksapaaridest, on nendel püksikutel taskud. Leheküljel seisab, et neid lühikesi pükse saab kanda nii pükste all kui peal ning vihjavad ka, et nende alla ei pea panema aluspesu.

Sotsmeedia pole just trendi soojalt vastu võtnud ning seda on juba tunnustatud internetiavarustes 2019. aasta kõige veidramaks trendiks. 

«Millises olukorras sa reaalselt saad teksapüksikuid kanda?» küsis üks segaduses Twitteri kasutaja.

Teine Twitteri kasutaja tegi samuti püksikute üle nalja ja säutsus:

«[Saabun põrgusse]

Mina: ma ei teadnud, et pean igavesti kandma neid riideid, milles surin

Saatan: kust sa üldse leidsid teksast aluspesu?» 

«Kuidas ma 300 dollariste teksast püksikute osas tunnen? No ma ütlen teile mis ma arvan. Täielikult ja läbinisti katki hõõrutud. » 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles