Kim Kardashian avalikustas jutusaates, et plaanib lapsele pereliikme järgi nime panna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian West. 2019.
Kim Kardashian West. 2019. Foto: Broadimage / Scanpix

Tõsielustaarist «Keeping Up With The Kardashians» tuntud õed Kim, Khloe ja Kourtney käisid esmaspäeva õhtul Jimmy Kimmeli saates ning Kim teatas, et kaalub lapsele nime panna pereliikme järgi.

Kardashiani õed käisid peale tõsielusaate 16. hooaja avasaadet Jimmy Kimmeli saates «Jimmy Kimmel Live!». Esimeses episoodis jagas Kim Kardashian 4nda lapse ultraheli videot ning see viis teema kiiresti oodatavale lapsele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Jimmy Kimmel küsis Kimi käest, kas tema abikaasa Kanye West tuleb ise laste nimede peaele või teevad nad seda perekeskis. Selle peale Kim vastas, et võtab pere arvamust ka kuulda, kuid enne nime panemist proovib kõigepealt aru saada, kelle moodi laps välja näed. «Tavaliselt on laps nimeta 3-4 päeva ja alles siis tunnen, et see tõesti klapib,» rääkis Kim.

Lisaks avalikustas Kim, et guugeldas Armeenia nimesid, kuid ta ei leidnud endale meelepärast. «Ma olen tõsimeeli mõelnud lapsele nime panna Rob, oma venna järgi,» ütles Kim ning lisas, et vend on sellega nõus. «Kuid siis on laste nimed North, Saint, Chicago, Rob,» naeris ta. 

«Kuid see siiski väga meeldib mulle,» lisas peagi neljandat korda emaks saav Kim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles