Kuningakoja allikas: Kate ja Meghan sõlmisid salakokkuleppe

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge'i hertsoginna Cathetrine ja Sussexi hertsoginna Meghan 11. märtsil Westminster Abbeys
Cambridge'i hertsoginna Cathetrine ja Sussexi hertsoginna Meghan 11. märtsil Westminster Abbeys Foto: AFP / Scanpix

Briti kuningakojast uudiseid edastava seltskonnaajakirjaniku Katie Nicholli teatel ei saa Cambridge’i hertsoginna Catherine ja Sussexi hertsoginna Meghan omavahel läbi, kuid neil on sõlmitud salakokkulepe, et avalikkuses on nad sõbrannad.

Nicholli sõnul said kaks naist üsna kiiresti aru, et nad on väga erinevad ja neil on raske koos olla, teatab news.com.au.

«Kõmumeedia arvates on suletud uste taga nende kahe naise vahel pidev vebraalne ja võimalik, et ka füüsiline kaklus. Tegelikkus on mõnevõrra erinev. Tõsi on, et need kaks kuninglikku naist on rivaalid ja nad mõlemad on sellest teadlikud,» teatas allikas.

Nicholli teatel ootasid nii prints William kui prints Harry, et nende naised hakkavad hästi läbi saama ja neist saavad sõbrannad, kuid nii ei läinud.

Vasakult: Cambridge'i hertsoginna Catherine, prints William, prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 11. märtsil Londonis Westminster Abbeys
Vasakult: Cambridge'i hertsoginna Catherine, prints William, prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 11. märtsil Londonis Westminster Abbeys Foto: ROGER GEORGES - POOL/SIPA /Scanpix

«Kate kutsus pärast seda, kui Meghan kihlus 2017. aasta sügisel prints Harryga, ta enda juurde Kensingtoni paleesse teed jooma. Nad tutvusid ja mõistsid, et nende päritolu, kasvatus, haridus ja ellusuhtumine on erinev. Siis sõlmisidki kaks naist salapakti, mis puudutab nende avalikku esinemist,» jätkas kuningakoja uudiste kajastaja.  

Pärast seda toimus kahe printsi, kes varem olid väga lähedased, suhtes muutus.

Prints William oli venna kihlatu suhtes kriitiline ja ei jätnud seda välja ütlemata. Prints Harry aga üritas igal sammul oma kihlatut kaitsta.

Nicholl lisas, et kriitika ei kahanenud ka pärast seda, kui Harry ja Meghan 19. mail 2018 abiellusid, pigem suurenes.

Allika teatel on Kate ja Meghan oma kokkuleppest kinni pidanud ning mõlemad täidavad kuningliku pere esindusrolli hästi mõistes, et nad ei saa käituda nagu kassid, kes üksteisel silmad peast kriimustavad.

Seda ei saa aga öelda nende abikaasade kohta, kes ei ole oma naiste «halvast» suhtest just vaimustuses.

Prints Harry (vasakul) ja prints William 10. juulil 2018 Buckinghami palee rõdul
Prints Harry (vasakul) ja prints William 10. juulil 2018 Buckinghami palee rõdul Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles