Video: mõrvatud räppari Nipsey Hussle’i mälestamisel tekkis paanika ja kümneid inimesi sai vigastada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meelelahutuslehekülje tmz.com teatel tekkis maha lastud räppari Nipsey Hussle mälestamisel, mis leidis aset 1. aprillil, paanika ja kaos, kui kohal olnud kuulsid pauke.

Räpparile kuulunud rõivakaupluse ees olnud inimesed arvasid, et kuskil tulistati ja nad üritasid varjuda, tekitades selle, et kümneid inimesi kukkus ja nad jäi põgenejate jalgade alla.

Sündmust jälginud jäädvustasid kaose ja postitasid sellest videoid sotsiaalmeediasse.  Kohal olnute väitel oli maapinnal  näha verd.

Sündmuskohal olid ka politseinikud, kes üritasid rahvamassi rahustada, kuid see ei õnnestunud.

Räppar Nipsey Hussle'it mälestati 1. aprillil Los Angeleses
Räppar Nipsey Hussle'it mälestati 1. aprillil Los Angeleses Foto: Zumapress.com/AFP/Scanpix

Los Angelese politsei teatel seal ei tulistatud, vaid tegemist oli mingi teise heliga. Veel kinnitati, et korrakaitsjatel on olukord kontrolli all.

«Mõistame, et hukkunud muusikut soovitakse meenutada ja tunneme kaasa tema kaotuse puhul. Palume jälgida politsei juhiseid ja lahkuda rahulikult sündmuskohalt,» teatas politsei valjuhäälditest kui paanika oli puhkenud.

Osa inimesi oli mõnda aega veel räpparile kuulunud rõivakaupluse ees, kuid siis läksid nad rahulikult laiali.

Los Angelese lõunaosast pärit Nispey Hussle, kodanikunimega Ermias Asghedom, kaotas elu 31. märtsil, olles 33-aastane. Ta alustas oma muusikukarjääri 2005, olles enne seda tänavajõugust välja astunud.

Nipsey Hussle
Nipsey Hussle Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Teda peeti räpitaeva tõusvaks täheks, olles eelkõige afroameeriklaste seas väga populaarne.

Los Angelese krimiuurijate teatel tulistati räpparit 5 – 6 korda pähe ja keha ülaossa, eelkõige südame piirkonda. Selles tulistamisintsidendis sai kaks inimest haavata ja nad on haiglas ravil.

Kiirabi viis Snipsey Hussle’i haiglasse, kuid arstid ta elu päästa ei suutnud. Ta suri 31. märtsil kell 15.55 kohaliku aja järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles