«See pole lastesaade» pani auto rääkima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See pole lastesaade esimene osa
See pole lastesaade esimene osa Foto: TV3

Reedel alustas TV3 ekraanil uus humoorikas saade «See pole lastesaade».

Sarja avaosas selgus, mis juhtub varjatud kaamera ette sattunud lastega, kes istuvad rääkivasse autosse.

Kuna rääkivast autost on unistanud kõik poisid, andis «See pole lastesaade» kahele vaprale sõbrale võimaluse kõneleva Hubertiga mõnusalt aega veeta.

Esialgu olid poisid kummalisest vestluspartnerist pisut kohkunud, kuid kogusid end kärmelt, et seejärel suisa ülemeelikuks minna.

Lisaks rääkivale autole olid avasaate varjatud kaamerate ette kutsutud ka Igor Gräzin ja Pille Minev. Pille Minevi ülesandeks oli stuudios koos väikese poisiga luuletust lugeda, teadmata, et see, mis juhtuma hakkab, on lavastatud.

Igor Gräzin aga sattus eriti professionaalse laps-reporteri küüsi, kelle küsimused olid kõike muud kui armsalt ootuspärased.

«See pole lastesaade» on mõnusalt humoorikas sari, kus varjatud kaamerate ette on püütud laste ja täiskasvanute koomilised lood ootamatute olukordade lahendamisest.

Televaataja kaasatakse ka võtteplatsile, kus saatejuht Genka selgitab ülesannete olemust ning näitab saatemeeskonna ettevalmistustöid ja varjatud kaamerate asukohti.

«See pole lastesaade» on TV3 eetris reedeti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles