Nüüd on teada, miks Lady Gaga kihluse pikaaegse kallimaga lõpetas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Carino ja Lady Gaga 2019.
Christian Carino ja Lady Gaga 2019. Foto: AFP / Scanpix

Lauljanna Lady Gaga (33) lõpetas Oscarite gala eel kihluse oma pikaaegse kallima Christian Carinoga (50) ning nüüd on lõpuks teada ka lahkumineku põhjus. 

Us Weekly andmetel lõpetas lauljanna ja näitleja Lady Gaga vahetult enne suurt Oscarite galat oma kihluse Christian Carinoga. Põhjuseks tõi naine välja, et kallim ei kohelnud lauljannat kaheaastase suhte lõpus enam hästi.

See aga lükkas naise näitleja Jeremy Renneri (48) käte vahele, kellele naine suhte lõpus toetus. Mõned nädalad peale Gaga kihluse lõppemist on saanud neist kahest kuulujuttude kohaselt paar.

Näitleja Jeremy Renner 2016.
Näitleja Jeremy Renner 2016. Foto: REUTERS/Scanpix

Teise allika sõnul lõpetas Gaga suhte Carinoga, sest mees oli liialt armukade ning proovis tema asukohast alati teadlik olla ning saatis lauljannale vahetpidamata sõnumeid. Allikas lisas ka, et Gaga sõpradele mees ei meeldinud ja see ei aidanud suhte toimimisele kaasa.

Väidetavalt on Gaga ja Renner veetnud koos palju aega ning naine on kohtunud ka näitleja kuueaastase tütre Avaga, kirjutab Pop Crush.

Lady Gaga ja Christian Carino 2018.
Lady Gaga ja Christian Carino 2018. Foto: GoffPhotos.com/Scanpix

Fännid hakkasid lauljanna ja Carino suhte karile jooksmist kahtlustama juba Kuldgloobuste jagamisel ning õli valas tulle Grammy auhindade jagamine, kuhu naine ilma kaasata ilmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles