Tohoh! Instagrami kuulsus Liza Lind veab loosimisel fänne ninapidi? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liza Lind Skechersi kevadhooaja avaüritusel.
Liza Lind Skechersi kevadhooaja avaüritusel. Foto: Erlend Štaub

Instagrami «mõjutajatel» on kombeks korraldada erinevaid loosimisi, erandiks pole ka maailmarändur ja meigikunstnik Liza Lind. Meie lugejate terased silmad on aga viimase loosimise juures täheldanud huvitavat ebakõla...

Nimelt loosib Liza Lind huviliste vahel välja juustupalle. Loosimist illustreerib pilt, mis on tehtud poelettide vahel ning naisel on käes just nimelt loositav kaup. Liza Lind, kelle jälgijaskond on kogutud eksootiliste reisipiltidega, on foto asukohaks märkinud New York City.

Tähelepanelikumal vaatamisel võib aga märgata, et maailmarändur pole pildi peal sugugi New Yorgis. Taustal on näha eestikeelseid kirju, näiteks partnerkaardi soodustust.

Vaata pilti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨? LIZA LIND ?✨ (@lizalindd) on

Võib arvata, et väikese ebakõla taga on lihtne ja loogiline selgitus. Nimelt oli Liza Lind pildi postitamise ajal New Yorgis ning Instagram pakkus asukoha automaatselt. Fotosessioon on tehtud aga varem, kui maailmarändur veel Tallinnas oli.

Pealegi loosib Lind välja Eesti tooteid, nii et fänne pole siiski kuidagi petetud ega eksitatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles