Kuidas nii? Näitleja paljastas üllatava tõsiasja: sarviline «Hellboy» ei saa inimestega seksida

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Hellboy»
«Hellboy» Foto: IMDB

Põnevusmärulis «Hellboy» (Hellboy) sarvilist põhipõrgulist kehastav näitleja David Harbour («Stranger Things») avalikustas hiljutises intervjuus üllatava tõsiasja oma tegelaskuju intiimelu kohta.

Ehkki erinevalt Guillermo del Toro lavastatud esimesest (2004) ja teisest (2008) «Hellboy» filmist on uus film R-reitinguga, mis võimaldaks filmile oluliselt rohkem paindlikkus nii seksi kui ka vägivalla kujutamisel, ei ole režissöör Neil Marshalli nägemuses Hellboyl sedapuhku armuseiklusi oodata.



Näitleja sõnas videoblogijale JoBlo antud intervjuus, et Hellboy võimetus inimnaistega paarituda oli üks omadusi, millest ta karakteri ülesehitamisel lähtus. «Hellboy saatuseks on olla apokalüpsise põrguline. Ma usun, et üks meie eesmärke on sellest saatusest tingitult õigustada tema ihasid luua maailm, kus tema kui koletis ja deemon oleks aktsepteeritud – kõike seda, mida ta selles maailmas pole,» rääkis Harbour. «Üks huvitav asi, mis Hellboyl del Toro filmides oli, oli armusuhe. Ta oli tõeline püss, aga ma leian, et Hellboy ei saa inimesega olla. Ta ei saa inimestega seksida, kuna see lõppeks ilmselt katastroofiga, arvestades tema deemonlikke kehaosi. Niisiis panustab see veelgi Hellboy üksindusse ja soovi uus, deemonlik maailm luua – et ta saaks seksida, leida pruut ja elada oma elu. Inimkonna kaitsmine tähendaks, et ta peaks ohverdama oma tõelise loomuse, mis seisab vastamisi tema saatusega.»

Vaata värsket treilerit:

Mike Mignola kuulsal koomiksil põhinevas seiklusfilmis, mis tuleb välja 15 aastat pärast kangelase esimest linaseiklust, leidub taaskord ohtralt verd ja muidu hävingut ning ekraanikaose lavastab Neil Marshall («Doomsday», «Centurion»), kuid sedapuhku on tegemist R-retinguga filmiga (alla 17-aastastele ei soovitata), mis võimaldab jõhkramat möllu. Nimiosas astub üles David Harbour («Stranger Things») ning peamist pahalast kehastab Milla Jovovich («Resident Evil»).

Apollo Kinodes alates 12. aprillist 2019. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles