Nutikisma: Will Smithi naine näitas Kardashianide klannile eriti moodsal moel koha kätte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jada Pinkett Smith ja Kylie Jenner Grammyde galal veebruaris 2019.
Jada Pinkett Smith ja Kylie Jenner Grammyde galal veebruaris 2019. Foto: AFP/SCANPIX

Jordyn Woodsi ja Tristan Thompsoni «afäär» lõhestab nähtavasti teisigi suhteid, kuna Will Smithi naine Jada Pinkett Smith on tüli tagajärjel lõpetanud sotsiaalmeedias Kardashianide klanni jälgimise.

Veebruaris ilmnes, et Khloe Kardashiani suhe kossustaari Tristan Thompsoniga on lõppenud, kuna too pettis naist Khloe õe Kylie Jenneri parima sõbranna Jordyn Woodsiga. Woods visati seepeale Kardashianide klannist välja, lõpetati nii era- kui ärisuhted. Woods ütles hiljem, et väidetav afäär piirdus tegelikult vaid ühe suudlusega ning tema pole põhjus, miks Khloe kossustaari maha jättis.

Khloe Kardashian ja Tristan Thompson läksid petmisskandaali järel lahku.
Khloe Kardashian ja Tristan Thompson läksid petmisskandaali järel lahku. Foto: PA images/Scanpix

Daily Mail kirjutab, et petmisskandaali järellainetus veel kestab. Nimelt on Jada Pinkett Smith, Woodside pikaaegne peretuttav, Kardashianide klanni peale pahane ning on lõpetanud Instagramis nende jälgimise. Ühest jälgijast on ilma jäänud nii Kris Jenner, Khloe Kardashian kui ka Kim Kardashian.

Jada Pinkett Smith kutsus Jordyn Woodsi oma Facebooki jutusaatesse «Red Table Talk», et naine saaks petmisskandaali osas oma poole ära rääkida. Saates tunnistaski Woods, et asi piirdus suudlusega. «Kui läksime välja, siis ta tõesti suudles mind. Suudluses polnud kirge. See oli suudlus huultele,» rääkis naine.

21-aastane Woods on ammusest ajast Jada Pinkett Smithi ja tema abikaasa Will Smithiga lähedane ning kutsub viimast lausa onuks.

Jada Pinkett Smith ja Will Smith on Jordyn Woodsi head peretuttavad.
Jada Pinkett Smith ja Will Smith on Jordyn Woodsi head peretuttavad. Foto: AP/Scanpix

Pinkett Smith on väidetavalt öelnud, et Kardashianide klann võiks juhtunust üle saada ja edasi liikuda, ent tõsielusarja «Keeping Up with the Kardashians» uue hooaja treiler näitab, et seda pole veel juhtunud. Saate promo on õhku paisanud ka teise spekulatsiooni: fännid kahtlustavad, et kogu petmisskandaal pole muud kui turundusnipp. Väidetavalt polnud Khloe «petmise» ajal enam kossustaarist mehega isegi koos.

Pinkett Smith on olnud ka Kris Jenneriga aastaid sõber ning isegi koos puhkusereisil käinud, ent nüüd on nende sõprus allikate väitel «sügavalt mõranenud». Ühe allika sõnul on Pinkett Smith Woodsi jaoks oluline tugiisik. Jordyn Woodsi ega tema parima sõbranna Kylie Jenneri jälgimist Instagramis pole Pinkett Smith lõpetanud.

Jordyn Woods (vasakul) ja Kylie Jenner aastal 2018.
Jordyn Woods (vasakul) ja Kylie Jenner aastal 2018. Foto: SIPA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles