Skandaalne õpetaja võrgutas 13-aastase õpilase ja abiellus temaga, kuid nüüd läksid nad lõplikult lahku (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mary Kay Letourneau ja Vilu Fualaau
Mary Kay Letourneau ja Vilu Fualaau Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USAs on aastaid kõneainet pakkunud eksõpetaja Mary Kay Letourneau, kes võrgutas 1996. aastal ta õpilaseks olnud Vili Fualaau, nad abiellusid 2005, kui mees oli saanud 21-aastaseks, kuid läksid pärast rohkem kui 20 aastat kestnud kooselu lahku.

USA väljaannete teatel sõnas paar, et nad on jõudnud oma suhtes murdepunkti, nad ei saa koos edasi minna. 

Nad esitasid nüüd koos lahutusavalduse Washingtoni osariigi Kingi maakonna ametnikele. Fualaau andis lahtutusavalduse sisse ka 2017, kui nad olid olnud abielus 12 aastat, kuid võttis selle tagasi ja nad jäid kokku.

Paar sai kuulsaks 1996. aastal kui 13-aastane Fualaau oli 34-aastase Letourneau õpilane Washingtoni osariigi Burieni koolis ja neil tekkis suhe.

Politsei arreteeris Letourneau 1997. aasta märtsis pärast seda, kui naise sugulased esitasid ta peale kaebuse, et tal on seksisuhe alaealisega.

Õpetaja sai alguses tingimisi karistuse, kuid kuna ta rikkus selle karistuse reegleid, siis pidi ta uuesti kohtu ette astuma. Kohus määras talle siis seitsme aasta pikkuse vangistuse alaealisega seksimise ja ta vägistamise eest, olles trellide taga 1997 – 2004. Ta on kantud Washingtoni osariigi seksuaalkurjategijate nimekirja ning ta ei tohi töötada õpetajana. 

Enne vangistust sünnitas naine esimese tütre ja vangistuses sündis teine tütar. Fualaau oli vaid 15-aastane, kui temast sai kahe lapse isa.

Mary Kay Letourneau ja Vili Fualaau
Mary Kay Letourneau ja Vili Fualaau Foto: Kuvatõmmis/Youtube

DJ ja saatejuhina töötav Fualaau on mitmes intervjuus sõnanud, et ta ei häbene oma suhet vanema naisega ja seda, et ta alaealisena isaks sai. 

Paari esimene tütar Audrey Lokelani Fualaau on 21-aastane ja teine tütar Georgia Fualaau 20-aastane. 

Mary Kay Letourneau'l on oma esimese abikaasa Steve Letourneau'ga veel neli last. Nad olid abielus 1984 - 1999. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles