Nüüd on selge, kuidas õnnestus Ingeri esimene kontsert väljaspool Eestit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2019, finaali peaproov: INGER
Eesti Laul 2019, finaali peaproov: INGER Foto: Konstantin Sednev

Eesti Laulul osalenud Inger esines Los Angeleses mainekal muusika konverentsil MUSEXPO. Nüüd on selge ka, kuidas noorel muusikul välismaine esinemine läks ja millised on Ingeri esimesed emotsioonid.

Ingeri mänedžeri Karl-Ander Reismanni sõnul õnnestus Ingeri esimene välismaine kontsert väga hästi. Kuigi esinemine maailma muusikatööstuse ees on suur katsumus, tuli Inger sellest auga välja.

Ka lisas mänedžer, et MUSEXPO külastajatel jätkus Ingeri kohta palju kiidusõnu vahetult pärast kontserti kui ka järgmisel päeval.

«Olen südamest tänulik selle võimaluse eest. See on olnud üks põnevamaid ja harivamaid nädalaid mu elus,» jagas emotsioone ka Inger.

«Täiesti uskumatu ning vapustav tunne oli esineda rahvusvahelisele publikule ja muusikatööstuse liidrite ees. Loodan, et see on pikk samm edasiminekuks,» lisas muusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles