Rammsteini uues muusikavideos lõigatakse solist Till Lindemannil pea otsast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rammsteini uus muusikavideo
Rammsteini uus muusikavideo Foto: Kuvatõmmis videost

Pärast ligi kümne aastast pausi on Saksa raskeroki ansambel Rammstein välja tulemas uue lauluga. Hitte nagu «Sonne» ja «Ich Will» looja Rammsteini uus lugu kannab nime «Deutschland» ning räägib Saksa riigi vägevast ajaloost. 

Sotsmeedias leviva informatsiooni kohaselt on «Deutschland» Saksa bändi uuelt albumilt pärit singel, vahendab fontanka.ru. Uus album peaks müüki tulema 17. mail.

Kuid fännidele plaanitud üllatus ei läinud päris nii nagu bänd oleks soovinud. Mõned tunnid enne ametlikku esilinastust, mis pidi toimuma täna kell 20:00, lekkis klipp videost Internetti. Video ilmus esmakordselt VKontakte muusika kogukonna lehele, kuid varsti oli see sealt blokeeritud. Selle järel hakkasid fännid klippi YouTube'i üles laadima. Kuid nüüdseks on ka need klipid eemaldatud.

«Deutschlandi» video räägib loo Saksamaa ajaloo erinevatest perioodidest. Bändiliikmed on varasemalt riietunud erinevateks karakteriteks nagu kosmonaudid ja koonduslaagri vangid, ning ega ka see video pole erinev. Nüüd tõmmatakse selga keskaegsete rüütlite rasked rüüd ja näidatakse rahvale Saksa riigi põnevat ajalugu. 

Video alguses lõikab üks naine solisti Till Lindemannil pea otsast ja kannab seda ringi. Muusikavideos näidatud lugu pole terviklik, vaid näitab erinevatest perioodidest ja legendidest väikeseid klippe.

Video peaosaline on mustanahaline näitlejanna Ruby Kommi. Ta ei mängi ühte kindlat karakterit, vaid tähistab Saksa riiki ennast.

Video on üheksa minutit pikk, millest kolm on pühendatud lõputiitritele. Tiitrite ajal mängib laul «Sonne», mis on bändi üks suurmaid hitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles