Toomas Olljum selgitas, miks Ewerti ja draakonite suhe plaadifirmaga lõppes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tema Majesteet Kuninganna Elizabeth II sünnipäeva, Toomas Olljum
Tema Majesteet Kuninganna Elizabeth II sünnipäeva, Toomas Olljum Foto: Erlend Štaub

Aasta muusikaettevõtja ja aasta mänedžer Toomas Olljum, miks Ewert and Two Dragonsi leping eelmisel aastal plaadifirmaga Warner lõppes. Olljum leiab, et põhjuseks oli mõlema osapoole erinev suund.

Kui uue albumi peale hakati mõtlema, avastati, et sihid on plaadifirmaga erinevad. «Siis, kui me hakkasime tasakesi liikuma ja mõtlema järgmise albumi peale, hakkasin ma neile mingeid küsimusi adresseerima. Tol hetkel oli elektrooniline tantsumuusika hästi suur teema ja nemad hakkasid teatud fookuseid ümber seadma. Me jõudsime hästi loomulikult sinna punkti, kus tekkis küsimus, kas me peame üldse sel ajahetkel koos edasi liikuma,» selgitas Olljum Menu vahendusel, kuidas koostöö lõppes.

Ewert and The Two Dragons.
Ewert and The Two Dragons. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia

Olljum lisas, et liikumisi muusikatööstuses dramatiseeritakse üle, sest jalgpallurid võivad igal aastal klubi vahetada, mängides kord Liverpoolis ja siis juba Itaalias. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles