Maarja-Liis, Gerli ja teised alustavad muusikalituuri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus
Maarja-Liis Ilus Foto: Laura Kallasvee

Gerli Padar, Maarja-Liis Ilus, Tanja Mihhailova ja Lauri Liiv alustavad koos Vanemuise teatri trupiga muusikalituuri «Memory 2009».



Lisaks eelmainitud lauljatele astuvad solistidena üles ka teatri laulvad draamanäitlejad Maria Soomets, Aivar Tommingas ja Hannes Kaljujärv.

Tuur kestab 9.-17. jaanuarini Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Tallinnas, kokku antakse kaheksa muusikalikontserti.

Viiendat aastat korraldatavatel «Memory»-kontsertidel kõlavad hitid paljudest armastatud muusikalidest ja muusikalavastustest.

Esindatud on nii varem Vanemuise repertuaaris olnud «Minu veetlev leedi», «Viiuldaja katusel», «Cats», «Chess» ja «Ruja» kui ka praegu teatri mängukavva kuuluvad «Detektiiv Lotte» ja «Savoy ball».

Samuti kõlavad kontsertidel parimad palad kuulsatest muusikalidest «Ooperifantoom» ja «Kabaree». Tutvustamist leiavad alanud aastal Vanemuise repertuaari jõudev kontsertlavastus «Queen – The Doors of Time» ja muusikal «Ämbliknaise suudlus».

Lisainfo: www.vanemuine.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles