Sünne Valtri astub uue bändiga lavale ja piletihinnad on küllalt krõbedad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünne Valtri «Klassikokkutulek 3: Ristiisad» sketšis
Sünne Valtri «Klassikokkutulek 3: Ristiisad» sketšis Foto: Kaader videost

Patuse Poole seljataha jätnud lauljatar Sünne Valtri on kokku pannud uue bändi ning astub õige pea esmakordselt ka lavale. Piletihinnad on sealjuures üsna krõbedad.

Sünne uus bänd, millel nimeks välismaapäraselt Synne Valtri Band, esitles täna raadios Elmar esimest singlit ning asub lavalaudu tallama maikuus. Pilet kontserdile, mis toimub 4. mail Tartumaal Luunja kultuuri- ja vabaajakeskuses, maksab eelmüügist 23 eurot ja koha peal lausa 25.

Võrdluseks: Patuse Poole viimase kontserdi pilet maksis eelmüügist 12 eurot ning koha peal 20, nii et Sünne fännide jaoks on asi läinud grammikese kallimaks.

See on ka mõneti mõistetav, kuna Sünne uus ansambel pole kahemehebänd. Trummar on Gert Gregor Källo, kes on varem koostööd teinud Olavi Otepaluga, bassi mängib Zetode ridadest tuntud Jaanus Viskar ning kitarri Toomas Laur, kes on musitseerinud koos Marek Sadamaga ja töötab kitarriõpetajana.

Rohkem infot ürituse kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles