Geri Halliwell avaldas, mis tunne on naisega seksida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girl member Geri Halliwell
Spice Girl member Geri Halliwell Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS

Daily Maili allika väitel kavatseb Spice Girlsi lauljatar Geri Horner (endine Halliwell) avalikult eitada oma ansamblikaaslase Mel B väiteid nende kahe seksuaalvahekorrast. Kuid selgub, et endine Sexy Spice on oma lesbilistest kogemustest varem juba rääkinud.

Daily Mirror tuletab oma lugejatele meelde, et Geri pajatas naisega seksimisest 2003. aastal skandaalse USA raadiodiskori Howard Sterni intervjuus.

Lauljatar rääkis, et oli korra naisega seksinud, kuid mõistnud toona, et ta pole ikkagi hingelt lesbi. «Tisside vastu pole mul midagi, aga see teine asi pole ikka minu rida,» nentis Geri. «Mulle see lesbivärk ei meeldinud. See kuulub eksperimenteerimise juurde,» väitis naine ning lisas, et oli tookord purjus.

Oma partneri isikut keeldus Geri avaldamast, kuid avaldas arvamust, et toogi polnud lesbi. 

Mel B paljastas enda ja Geri väikese vallatuse Piers Morgani uues jutusaates. Saatuse iroonia: Geri on kunagi Morgani intervjuus nimetanud Mel Bd seksikaimaks vürtsitüdrukuks ning ülistanud tema seksikaid ihuvorme!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles