Pildid ja video: maailma kõige kuumem jalgpallikohtunik on modellimõõtu Karolina Bojar

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolina Bojar
Karolina Bojar Foto: twitter.com

Poola päritolu Karolina Bojari peetakse maailma kõige seksikamaks jalgpallikohtunikuks, ta on väga populaarne nii matšide vilistamisel kui sotsiaalmeedias.

22-aastase naise sõnul on jalgpallurid üsna suure egoga, vahel ka agressiivsed ning ta peab langetama otsuseid, mis mängijatele ei meeldi, teatavad rustv.net.lv ja thesun.co.uk.

Bojari sõnul kasutab ta lisaks reeglitest kinni pidamisele ka oma kena välimust ja sarmi, et need karmid mehed maha rahuneksid ja mäng jätkuda saaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Years ago referees had to wear black&white uniforms ⚽️ Their T-shirts had big, ironed collars. Nowadays we are wearing sporty clothes in various colours. But there is one element which didn’t change at all - classic shoes! I’ve chosen Adidas Copa from @r_gol_football. You can buy them there with 10% off with code RGOLlato ?? Przed laty sędziowie piłkarscy nosili czarno - białe stroje ⚽️ Ich koszulki miały duże, zaprasowane kołnierzyki. Dzisiaj nosimy w pełni sportowe stroje występujące w wielu kolorach. Lecz jeden element pozostał niezmienny - klasyczne buty! Ja wybrałam Adidas Copa od @r_gol_football. Możecie kupić swoje z 10% zniżką na hasło RGOLlato ?? fot. Dariusz Hermiersz ? #football #referee #match #game #AdidasCopa #lineswoman #sportygirl #RGOL #RGOlcom #ZnamySięZPiłki #footballshoes

A post shared by Karolina Bojar (@bojarmeow) on

Naise sõnul sai ta jalgpallipisiku oma vanaisalt Karolilt, kes aastaid oli Poolas jalgpallikohtunik.

Ta oli jalgpallikohtunike kursustel ainus naine ja ta oli selle üle uhke. Poolatar tegi oma jalgpallikohtuniku debüüdi 17-aastasena ja ta unistuseks oli saada maailma kõige edukamaks naissoost jalgpallikohtunikuks.

Bojar õpib Krakówi ülikoolis õigusteaduskonnas ja tegeleb vabal ajal kergejõustikuga.  

Poolatari sõnul naudib ta jalgpallikohtuniku tööd, kuna iga hetk on erinev ja selles on palju väljakutseid.

«Enne mängu võidakse ju panna mänguplaan paika, kuid näpuga ei saa täpselt järge ajada. Ikka juhtub midagi ootamatut,» sõnas jalgpallikohtunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles