Kas teadsid? Uku Suviste ekspruut jahib «Eesti parima pagari» tiitlit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste suurejooneline ja raju sünnipäevakontsert klubis Teater. Uku koos kallima Sandra Daškova'ga
Uku Suviste suurejooneline ja raju sünnipäevakontsert klubis Teater. Uku koos kallima Sandra Daškova'ga Foto: Klubi Teater

Pagarisaate «Eesti parim pagar» täna õhtuses poolfinaalis selgub, kes kodupagaritest jõuab finaali. Sõelale on jäänud Noel, Liina, Kristiina ja Sandra - kusjuures, modell Sandra on muusik Uku Suviste ekspruut!

Uku imekauni tollase pruudi Sandra Daškova nimi jõudis avalikkuse ette 2013. aastal. Kaks aastat hiljem, 2015. aasta sügisel kinnitas kaunitar avalikkusele, et tema suhe lauljaga on läbi.

Uku Suviste ja tema kaunitarist silmarõõm Sandra Daškova Tallinna Merepäevadel 2013
Uku Suviste ja tema kaunitarist silmarõõm Sandra Daškova Tallinna Merepäevadel 2013 Foto: Viktor Burkivski

Nüüd on pagarisaate osaleja kihlatud ärimehe ja ettevõtja Roone Roostiga ning nende peres kasvab kaks tütart. Sandra tegeleb ka modellindusega ning 2018. aastal Singapuris toimunud missivõistlusel pärjati ta Mrs International Supermodel 2018 tiitliga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Start new year like a star ✨

A post shared by ❤️ Sandra Daškova ❤️ (@sandyvoncandy) on

Saates on Sandral seni väga hästi läinud, sest kõik tema küpsetised näevad välja kui tõelised kunstiteosed. Viimases saates oli Sandra lausa päeva parim pagar ning tema porgandi-laimi kook «Sandy» valiti ka üllatusülesande parimaks tööks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles