La La Ladies läheb laiali (4)

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

Ansambel La La Ladies teatas täna hommikul sotsiaalmeedia vahendusel oma laialiminekust!

Bändi Facebooki lehele on postitatud teade: «Kallis sõber, ustav fänn, lugupeetud koostööpartner! Aitäh, et kinkisid La La Ladies bändile 5 tegutsemisaastat, rohkem kui 360 kontserti täis meeletuid emotsioone. Bändi tegutsemisaja jooksul tundsime, et andsime igal esinemisel endast parima võimaliku ja nautisime tohutult seda muusikalist teekonda koos teiega.»

La La Ladies laulja Kethi Uibomägi rääkis raadiole Elmar antud intervjuus, et kuigi kurbusepisaraid sai ka valatud, mindi lahku siiski sõbralikult. Laialimineku põhjuseks oli kõigi ansambliliikmete soov teha oma sooloprojekt. Uibomägi kinnitas, et kolmekesi ollakse siiski üksteise suurimad fännid ja toetajad.

Kethi Uibomägi: «Mul tuleb uus sooloprojekt. Esimene singel on juba salvestatud uute muusikutega. Mõne nädala pärast tulen sellega välja. Üksinda on natukene hirmus laval olla, aga tuleb teha neid asju, mis sind rahuldavad ning on aeg endale uued väljakutsed esitada.»

Oma uut muusikat kirjeldab Kethi kui poprokilikku Taukari ja Lenna vahepealset kombinatsiooni. Kuigi Kethi hakkab esinema bändiga, saab ka kollektiivi nimeks Kethi.

Ansambli La La Ladies viimased kontserdid toimuvad 05. aprillil klubis Pank ja 03. mail klubis Amigo koos live bändiga. 

La La Ladies koosseisu kuuluvad Inga Tislar, Kethi Uibomägi ja Diana Varik.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles