Maailmas laineid lööv Eesti modell alustas räpparikarjääri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti edukaim supermodell täna, Alexandra Elizabeth Ljadov suudab täiesti pöörased lagritsapüksid ja karjuvkirka jaki välja kanda sellise loomulikkusega nagu oleks tal seljas maailma kõige tavalisem asi. 
Aga eks selle kopeerimatult vinge cooli-faktori eest just modellidele makstaksegi!
Eesti edukaim supermodell täna, Alexandra Elizabeth Ljadov suudab täiesti pöörased lagritsapüksid ja karjuvkirka jaki välja kanda sellise loomulikkusega nagu oleks tal seljas maailma kõige tavalisem asi. Aga eks selle kopeerimatult vinge cooli-faktori eest just modellidele makstaksegi! Foto: Erlend Štaub

Juba 16-aastasena maailma modellindusega vallutama läinud nooruke eestlanna Alexandra Elizabeth Ljadov on nüüd enda jaoks avastanud muusikamaailma ja astub artistina Majorlilkween avalikkuse ette sel nädalal.

Viie aasta jooksul on 21-aastane Alexandra võtnud osa lugematutest moeshowdest ja olnud nii kampaania- kui ka kaanenägu mitmetele kõrgeprofiililistele moebrändidele ja -ajakirjadele nagu näiteks Saint Laurent, Agent Provocateur, Vogue ja Elle, kirjutab Menu. Kui varem on mitmekülgselt andekas neiu oma loomingulist poolt väljendanud visuaalse pildi läbi ja loonud nii enese tarbeks kui ka tellimustööna erinevaid meeleolu-, moe- ja muusikavideoid, siis nüüd tundis ta, et aeg on küps otsesemaks sõnaliseks pöördumiseks.

«Mu tee muusika juurde sai alguse sõpradega naljatades freestyle'imisest. Tänaseks on sellest kujunenud sõltuvus, sest enese emotsioonide ja mõtete teksti panemine on minu jaoks kui teraapia,» lausus ta.

Debüütsingel «Bound» ilmub 28. märtsil, looga koos ilmub ka video, mille lavastaja ja kaasmonteerija Alexandra ise on. 

Tippmodelli muusikalist talenti sai näha juba eelmisel aastal, kui ta avaldas provokatiivse räpiloo.

Alexandra Elizabeth Ljadov on üks neid, keda välismaailm tunneb märksa paremini kui eesti rahvas. New Yorgis resideeruv kaunitar avaldas Pride'i kuu (Pride Month) raames provokatiivse räpiloo. 

Modellina leiba teeniv Alexandra on näidanud end juba ka originaalse videokunstnikuna ja teinud koostööd enamiku moemaailma loovgeeniustega. «Modellina annan ma edasi kellegi teise lugusid ja ideid, videotes aga saan jutustada enda omi,» sõnas tippmodell intervjuus Arteriga.

«Muidugi on see võimalik, aga see oleks ülihull töö. Videosse saab rohkem ehedust sisse panna, see on suurem väljakutse ja annab palju rohkem edasi. Tunnen praegu, et saan kõik oma ideesähvatused tõlkida visuaalseks kunstiks – see on minu eneseväljenduse kanal,» rääkis ta toona Arterile antud intervjuus.

Vaata ka Alexandra avaldatud räpivideot, mille režissöörid on Alexandra Elizabeth ja Luke Wright, produtsendid on Xenia Alexandra ja Samuel Limata ning videos astuvad üles modellid: Torraine Futurum, Julia Banas, Diana Ladonna, Abby Hendershot, Gia Garison, Son, Jovel Ramos, Travis Bass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles