Marko Kiigajaan ei käigi Evelyn Sepaga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Evelyn Sepp ja Marko Kiigajaan
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Evelyn Sepp ja Marko Kiigajaan Foto: Jelena Rudi
Peale hittsaate «Tantsud tähtedega» lõppu võis üht rahva lemmiktantsupaari, Evelyn Seppa (36) ja noorukest Marko Kiigajaani (20), näha tihti koos erinevatel seltskonnaüritustel. Tegelikult elab noormees siiski koos lauljatar Mirjam Mesakiga (18), kirjutab Naisteleht.

Tantsusaate ajal pandi Markot ja Evelyni pidevalt paari, sest kirg nende vahel oli silmaga nähtav. Päriselus on siiski asi uuest särisevast suhtest kaugel, kinnitab mees, kuna tal on olnud poolteist aastat oma kindel pruut, lauljatar Mirjam.

Marko sõnul ei teinud tema tüdruk väljagi, kui ta saates Evelyni najal nuttis ja hiljem temaga erinevatel üritustel käis. «Selline asi tekitas rohkem elevust kõrvaltvaatajates, kui Mirjamis. Põhjus on lihtne, saime Evelyniga lihtsalt liiga hästi omavahel läbi.»

Marko sõnul suhtlevad nad Evelyniga täna siiski juba vähem. «Mõnikord helistame ja suhtleme, kuid kindlasti mitte nii aktiivselt, kui varem.»

Siiski on tantsupaaril teostada üks ühine plaan, nimelt saada selgeks need kaks tantsu, mis saates esitamata jäid. «Võimalik, et jätkame Evelyniga treeninguid,» paljastab Marko kavalalt.

Pikemat intervjuut Markoga loe Naistelehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles