Lily Allen otsustas terviseprobleemide tõttu elustiili muuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily Allen
Lily Allen Foto: AFP / Scanpix

Lauljatar Lily Allen oli sunnitud omaks võtma tervislikuma elustiili pärast seda, kui arstid avastasid tal südameprobleemid.

22-aastane Allen oli šokeeritud sellest, et arstid avastasid tal südamekahinad ning otsustas oma piduderohket elustiili muuta ning end vormi ajada, vahendab WENN.

Kohe pärast terviseprobleemidest kuulmist palkas Allen isikliku treeneri ning kaotas selle tulemusena kuue nädalaga kehakaalust 9,5 kilo, kuid kinnitab siiski, et tegi seda vaid tervislikel põhjustel, mitte soovi tõttu saada ülisaledate kuulsustega sarnaseks.

«Ma sain kolm kuud tagasi oma südamehaigusest teada. Ma olen terve elu olnud astmahaige, aga see uudis oli üsna hirmuäratav. Kui minu käest küsiti, kui palju ma trenni teen, pidin ma ausalt vastama, et ei tee peaaegu üldse mingit trenni,» ütles Allen.

«Mulle meeldis üle kõige kahe paki küpsiste ja kommidega teleka ees istuda ning kõik see kraam endale sisse süüa. Aga see südameasi pani mind sellisest rämpsust loobuma. Ma ei teinud seda selleks, et saada kõhnaks jänkukeseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles