Ott Leplandi annetus aitas perekeskusel soetada hooldust hõlbustava kaasaegse tõstuki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland - Tanel Padar «Võta aega» . Ott Leplandi annetus aitas Perekeskusel soetada hooldust hõlbustav tõstuk.
Ott Lepland - Tanel Padar «Võta aega» . Ott Leplandi annetus aitas Perekeskusel soetada hooldust hõlbustav tõstuk. Foto: Madis Sinivee

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuldest ja siiamaani viimasest hooajast osa võtnud Ott Lepland annetas ühe saatevõidu järel võidetud 1000 eurot Tammistu Perekeskusele, kes raha otstarbekalt kasutas. Perekeskus soetas hooldust hõlbustava kaasaegse tõstuki.

Perekeskuse rahakasutuse kohta jagas uudist Eesti Agrenska Fond oma Facebooki leheküljel.

«Tänu annetusele, mille «Su nägu kõlab tuttavalt» 2018. aasta sügise kuldhooaja saates tegi meile Ott Lepland, on meil Tammistu Perekeskusse soetatud nüüd hooldust hõlbustav kaasaegne tõstuk!,» teatati Facebookis. 

«See võimaldab meie lapsehoidjatel suurema abivajadusega hoolealustega senisest mõnusamalt ja selga säästes toimetada. Tõsta näiteks voodist või füsioteraapiamatilt ratastooli, või ka ratastoolist voodisse või pesuraamile,» selgitatakse tõstuki olulisust ja vajadust.

Agrenska Fond lisas, et töötajad proovisid seadeldist esialgu enda peal, et selle kasutamine selgeks saada. Siis tänati kolleege, kes aitasid Perekeskusel töövahend välja valida, ning loomulikult tänati ka lauljat ennast,

«Kõige suurem aitäh aga Otile, kes selle kingiga meil südamed soojaks tegi!»

Ott Lepland.
Ott Lepland. Foto: Madis Sinivee

Agrenska Fondi jagatud piltidest on näha, et Oti raha pärineb teisest saatest, mil laulja kehastus Panjabi MC'ks ning esitas laulu «Mundian to beach Ke».

Kuigi Ott Lepland oli kuldsel hooaja läbivalt žürii lemmik, siis võitu talle ei tulnud. Lepland jäi Saara Kadaku järel teiseks. Sellele vaatamata on Hiiumaalt pärit laulja vähemalt Tammistu Perekeskuse südames esimesel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles