Andres Kõpper ehk NOËP tunnistas, et mitmed tema lugude ideed tulevad veidrates kohtades

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Myhits Awards 2018, NOEP ehk Andres Kõpper
Myhits Awards 2018, NOEP ehk Andres Kõpper Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Saates «Hommik Anuga» oli külas muusik ja produtsent Andres Kõpper ehk artistinimega NOËP, kes rääkis, et tema uute lugude ideed tulevad tihti kõige ebasobivamatel hetkel, näiteks ka avalikus tualetis.

Uute lugude ideed tulevad talle tihti pähe kõige ebasobivamatel hetkedel, näiteks enne magamaminekut või avalikus tualettruumis. «Näiteks «Goldeni» kirjutamine oli niiviisi, et olime Cannes'is reklaamfilmide festivalil ja ma salvestasin katusel istudes, kui kõik tegelesid oma asjadega, konnade siristamist ja krooksumist, sest seal on väga valjud konnad,» selgitas ta ja kinnitas, et ta üritas ka katusel vokaali sisse laulda, aga see ei õnnestunud. «Siis ma läksin vetsu ja laulsin seal sisse, aga natuke aega hiljem tuli keegi ja koputas, et kell on kaks öösel, mida sa teed,» ütles Andres Kõpper Menu vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles