Kardashiani-klanni maatasa teinud näitlejanna lubab staare häbistada seni, kuni lõpetavad dieeditoodete promomise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jameela Jamil.
Jameela Jamil. Foto: AP/Scanpix

Briti näitlejanna Jameela Jamil on võtnud südameasjaks sotsmeedias kaalulangetust soosivaid toidulisandeid promovaid staare piinlikusse olukorda panna. Seekord on näitlejanna ette võtnud tõsielustaari Kris Jenneri.

Näitlejanna Jameela Jamil (33) avalikustas Instagrami story's rea pilte, kus jagas oma kommentaari, mille jättis Kris Jenneri postituse alla. Näitlejanna palus fännidel toetada oma kampaaniat, et kaalulangetustooteid promovad staarid peaksid hakkama postituste juurde kirjutama võimalikest kõrvalmõjudest.

«Ma panen teid piinlikusse olukorda senikaua, kuni teie jätkate oma dieedi/detoksi toodete promomist, mis ei ole FDA poolt heaks kiidetud. Ja te isegi ei kirjuta postituse juurde kõrvalmõjudest. Te teete väga noortele inimestele viga ja ma teen seda nende pärast,» kirjutas näitlejanna Twitteris.

Tema postitus tuli vaid päevad peale seda, kui Jameela hammaste vahele olid jäänud Khloe Kardashian, kirjutab Daily Mail. Nüüd on näitlejanna südameasjaks kritiseerida staare senikaua, kuni nad hakkavad hoolitsema ona noorte jälgijate eest. Varemon ta kritiseerinud ka naisräppareid Cardi B-d ja Iggy Azalea't.

Kris Jenner lisas teisipäeval Instagrami pildi, millel promob Flat Tummy Co. kokteile ja kirjutab postituses, et pole juba ammu nii kleenukesena tundnud ja väitis, et tema lame kõht on kokteilide tulemus.

Jameela kommenteeris postitust ning jagas seda enda kasutaja story's. «Flat Tummy Co. kõrvalnähud on krambid, kõhuvalud, kõhulahtisus ja vedelikupuudus ning võib mõjutada rasedusvastaste vahendite kasutajaid. Sööge puu- ja juurvilju, et kõht täis saada ja tundke end hästi,» kirjutab näitlejanna kommentaaris.

 «See on odavam ja ohutum, kui Toiduainete- ja Ravimiameti poolt mitte heakskiidetud pulbrid internetis. See on hullumeelsus, et kuulsusi ei sunnita postitama nende ohtlike toodete kõrvalnähtudest.»

Enne Krisi jäi Jameela hambusse Khloe Kardashian, kes promos sama toodet ning reklaamis toidukordade asendajana Flat Tummy kokteile, väites fännidele, et toode aitas tal saada peenikese ja lameda piha vaid kahe nädalaga.

«Kui sa oled nii süüdimatu, et a) tunnistada, et sul on personaaltreener, toitumisspetsialist, arvatavasti kokk ja kirurg, kes aitavad sul eesmärke saavutada, mitte ei tee seda see laksatiivne toode... Ja b) rääkida FDA poolt mitte heakskiidetud toote kõrvalmõjudest, mis on enamike arstide jaoks ebatervislikud. Flat Tummy Co. kõrvalnähud on krambid, kõhuvalud, kõhulahtisus ja vedelikupuudus.... Siis olen mina ka,» kirjutas näitlejanna Khloe postituse alla.

Jameela palus tõsielustaari ka olema targem, et noortele tüdrukutele mitte nii liiga teha nagu temale tehti. «See on kohutav tööstus ja sind noriti senikaua kuni sa muutsid oma välimust. See on meedia süü.»

«Sa oled naine. Ole sellest targem. Palun ole parem eeskuju,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles