Paanika muinasjutumaal: katkine eskalaator tekitas Disneylandi külastajate seas terrorirünnaku paanika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi Disneyland.
Pariisi Disneyland. Foto: Reuters/ScanPix

Pariisi Disneylandi külastajate seas tekkis kaos ja hirm, kui lärmakas ja jukerdav eskalaator inimeste seas terrorirünnaku paanika tekitas. Õnneks oli tegu valehäirega, kirjutab TMZ.

Prantsusmaal Pariisis oleva Disneylandi külastajad said laupäeva õhtul ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui neid tabas terrorirünnaku paanika.

Videoklipis on näha, et paanika levis lõbustuspargi külastajate seas kulutulena ning külastajad jooksid karjudes ringi, kui kuulsid kõva müra. Õnneks tuli ebatavaliselt kõva ja veider hääl katkiselt eskalaatorilt ning külastajatele see ohtu ei kujutanud.

Politsei teatas, et inimesed pidasid eskalaatori heli relvalaskudeks või pommipaukudeks. Lõbustuspargis oli hetkeks kaos, kuid Disneylandi ametnikud ja päästjad said olukorra kiiresti kontrolli alla.

Pariisi Disneyland kinnitab, et seal ei olnud ühtegi plahvatust, lasku ja keegi ei saanud vigastada ning tegemist oli valehäirega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles