Pildid: 71-aastane burlesk-vanaema: ma pole end varem nii seksikana tundnud (4)

Elu24
Copy

71-aastane vanaema on leidnud elus uue kire, milleks on burlesk tants ning on ühtlasi Britannias vanim tantijanna. Naine ise väidab, et pole end kunagi varem nii seksikana tundnud.

71-aastane Marilyn Bersey tundis, et kaotas enda identiteedi, kui tema abikaasa suri ja lapsed kolisid perest kaugele. Peale 70ndat sünnipäeva aga otsustas naine burleski tantsutrenni minna. 

Kahe lapse vanaema esineb nüüd tihti laval alterego Foxy La Mer nime all. «Burlesk hõlmab endas kõike, mida ma soovin teha. Esimesest päevast alates olen olnud konksu otsas. Ma tunnen end naiseliku ja glamuursena,» rääkis tantsijatar Marilyn.

«Enne oli mul tunne, et oleks igasuguse naiselikkuse endast kaotanud. Peale abikaasa surma ei pannud mind miski glamuursena tundma. Ma kaotasin sellega oma abikaasa rolli. Ma justkui lihtsalt eksisteerisin. Tundsin end väga üksikuna ja miski justkui oli minust puudu,» lisas ta.

«70-selt inimesed arvavad, et nüüd oled vana ja pead kodus istuma. Ma tahtsin teha midagi, mis mind naisena tundma paneb. Mis paneb tundma glamuurse ja ihaldatuna.»

Naine rääkis, et jõudis burleskini, kui kolas Facebookis ja tantsugrupp talle ette viskas ning ta oli koheselt huvitatud. «Kõhklesin alguses väga. Tantsutrupis oli minust palju nooremad naised- 20 ja 40 eluaasta vahel.»

«Kuid ma jumaldan seda ja nüüd käin kord nädalas. Me õpime ühte kava neli nädalat ja viimasel nädalal esimene. Mu tantsutrupp on fantastiline.»

«Ma jumaldan esinemist, sest ma pole keegi teine, Foxy La Mer on pigem minu käepikendus, kui karakter. Sellel pole vahet, kui vana ma olen. Ma eelistan seda, et nad ei ütleks mu vanust laval, kui mind tutvustavad. Ma tahan, et nad plaksutaksid, sest siis tean, et neile meeldis.»

Kuigi Marilyn ei otsi suhet, on burlesk andnud talle tagasi enesekindluse meestega flirtimiseks ja kätevärinata mehele silma vaadata: «See on ming jälle seksikana pannud tundma. Ma olen õnnelik selle üle, mida teen.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles