Naised tunnevad rõõmu esimese pluss-suuruses Victoria's Secreti ingli üle... ainult et ta pole üldse pluss-suuruses!?

Elu24
Copy
Barbara Palvin 2018. aasta novembris.
Barbara Palvin 2018. aasta novembris. Foto: Capital Pictures/Scanpix

USA pesubränd Victoria's Secret valis uueks ingliks ungarlanna Barbara Palvini, keda on õnnitletud kui esimest pluss-suuruses modelli, kes inglite ridadesse pääseb. Asja teeb kummaliseks aga see, et Palvin pole peale vaadates kaugeltki pluss-suuruses.

Victoria's Secret teatas möödunud nädalal sotsiaalmeedias, et nende brändi uusimaks ingliks sai 25-aastane Barbara Palvin, kes liitub nüüdsest rodu teiste eliitmodellidega. Kuna Victoria's Secreti inglid on kuulsad ebainimliku ilu ja kõhna figuuri poolest, on pesubränd nüüd kiita saanud, et võtsid oma ridadesse «volüümikama» modelli, vahendab Mirror.

Facebooki leht Superficial Doll teatas uuest inglist niimoodi: «Barbara Palvin on LÕPUKS OMETI esimene pluss-suuruses Victoria's Secreti ingel. Ta väärib seda!»

Tõsi küll, kiitsukeste Hadidi õdede ja Kendall Jenneri kõrval on Palvin tõepoolest märksa kobedam, kuid pluss-suurusest on siiski asi kaugel. Palvini pikkus on 175 cm ja vööümbermõõt 60 cm ehk vaid 2 cm rohkem kui n-ö klassikalises suuruses modellil.

Tuleb toonitada, et pesubränd ise pole uut inglit pluss-suuruses modellina reklaaminud.

Internetis on väite üle, nagu oleks Palvin pluss-suuruses, juba nalja visatud. «Kui tema on pluss-suuruses, siis mina olen rekkasuuruses,» kommenteeris üks naine.

Kleenukestest modellidest kurvikamat Palvinit pluss-suuruses naiseks tembeldada on aga ohtlik. «Pole ime, et tüdrukud ja naised ennast oma kehas nii ebakindlalt tunnevad! Ta pole kaugeltki pluss-suuruses,» teatas üks naine.

Barbara Palvin (vasakul) pole tõesti nii peenike, kui teised Victoria's Secreti modellid, kuid pluss-suuruses siiski mitte.
Barbara Palvin (vasakul) pole tõesti nii peenike, kui teised Victoria's Secreti modellid, kuid pluss-suuruses siiski mitte. Foto: AP/Scanpix

Tähelepanuväärne on tõsiasi, et Palvin töötas Victoria's Secreti jaoks ka 2012. aastal, kuid jäi peagi kõrvale, kuna olevat väidetavalt liiga kogukas olnud.

Barbara Palvin jäi 2012. aastal inglite ridadest välja, kuna kõlakate kohaselt olevat olnud liiga kogukas.
Barbara Palvin jäi 2012. aastal inglite ridadest välja, kuna kõlakate kohaselt olevat olnud liiga kogukas. Foto: AFP/SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles