Video: teletegija Heidi Hanso näitab, kuidas lammas poegib

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Hanso
Heidi Hanso Foto: ENE KALLAS

Teletoimetaja ja Pajuvärava talu perenaine Heidi Hanso jagas sotsiaalmeedias videot lamba poegimisest.

Kanal 2 eetris olnud saate «Meie pere ja muud loomad» eestvedaja näitas sotsiaalmeedias, milline maaelu täpselt välja näeb.

«Täna oli meil väga eriline päev: Pajuväraval sündis kokku kolm lambatalle, kellest ühe ilmaletulekut mul oli rõõm koos Rajuga jälgida. Istusime lammaste juures puukastil ja rääkisime. Elust ja sünnist ja sellest, kuidas see kõik käib,» kirjutas Hanso Facebookis.

Hanso selgitas, et jagab videot, kuna see on lihtsalt nii armas. «Milline ime on sünd ja milline tänu on minu sees, et saan midagi nii olulist oma lastele näidata ja selgitada. Lambalaps ja Raju siiras reaktsioon. Emme ja beebiga on kõik hästi nagu ülejäänud seni sündinud 8 tallega,» kirjutas naine.

«Elu, mu sõbrad, on õrn ja ilus ja valus ja no, tsiteerides Raju-meest, natuke rõve ka. Ennekõike siiski elamist ja jagamist väärt!» jagas Hanso väärt mõtet.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles