Ansambel Must Hunt trummar: me pole lihtsalt «pühapäeva bänd»

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Must Hunt
Ansambel Must Hunt Foto: Kristjan Lepp / Erakogu

Rock ansambel Must Hunt alustas oma tegevust mullu märtsikuus. Selle aasta alguses esitles bänd oma uut solisti Freddy Tomingat, nüüdseks on valminud värskel kooseisul esimene singel pealkirjaga «Oota mind ära».

Ansambel Must Hunt trummar Marko Atso kommenteeris raadiole Elmar, et kollektiivi muusikaline suund on tänu uue solisti tulekule mõnevõrra muutunud ning vastavalt sellele on valmis ka uus esinemiskava. Atso soovitas fännidel bändi tegemistel pilk peal hoida, et saada aimu kollektiivi edasistest plaanidest. 

«Meie eelmine solist Laura Prits teatas juba möödunud suvel, et soovib lahkuda ja keskenduda edaspidi oma projektidele,» rääkis Atso bändi laulja vahetuse põhjustest. 

«Üle kahe asja paralleelselt tegemine on võimatu. Tuleb teada, kas tahad teha pühapäeva või päris bändi. Meie jaoks on bändi tegemine prioriteet number üks,» lisas Atso ansambli tõekspidamiste kohta.  

Värske singel «Oota mind ära» räägib armastusest ja eneseleidmisest ning loole on ilmunud ka muusikavideo. «Kui armastus ei ole ühel hetkel enam nii lihtne ja loomulik ning ei kulge seda rada, millest kõik alguse sai, tuleb teha esimene samm ja lahkuda. Et tulla tagasi selle tunde juurde, mis oli kunagi väga tugev ja võimas,» rääkis Atso laulu sõnumi teemadel.

Must Hunt astub üles 18. aprillil ööklubis Café Amigo, bändil saab olema kavas lisaks käesolevale singlile ka mitmeid teisi uusi lugusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles