Erik Orgu kismast: kaalun Palja Porgandi laimu tõttu kohtuteed

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Paljas Porgand ja Erik Orgu
Paljas Porgand ja Erik Orgu Foto: Elu24 fotomontaaž

Toitumisnõustaja Erik Orgu ja blogija Merilin «Paljas Porgand» Taimre on omavahel tülli pööranud. Mees kinnitab Elu24le, et ta kaalub Palja Porgandi laimu tõttu kohtutee ette võtta. Paljas Porgand konflikti ei näe. 

Erik Orgu ja Merilin Taimre tüli sai alguse Brigitte-Susanne Hundi blogipostitusest, kus Brigitte uuris Orgult, mida ta arvab Paljast Porganist ja tema paastumisest. 

Orgu seadis Taimre teadmised kahtluse alla: «Ta ei ole toitumisnõustaja ega liikumisnõustaja, samuti ei ole tal laiapõhjalisi kogemusi ega teadmisi, seega kuulake oma ala professionaalne nagu näiteks mina.» Viimaks andis mees Paljale Porgandile soovituse, et ta võiks oma blogis kirjutada vaid meigist.

Merilin Taimre andis toitumisnõustajale vastulöögi kirjutades oma blogis, et Orgu toitumiskava on «näljakava», millega võtavad inimesed pikas perspektiivis hoopiski juurde. Või kui soovivad heas vormis püsida, tuleb neil jäädagi dieeditama ja toitumiskavadele toetuma, väidab Taimre. Ta viitab muuhulgas Erik Orgu juhendatud telesaatele «Kaalul on rohkem kui elu», milles suure kehakaaluga kimpus olnud osalejad on pärast saadet kaalukamad, kui enne Orgu toitumis-ja treeningprogrammis osalemist. Viimaks viitab naine, et Orgu teenus on puhtalt rahateenimise eesmärgil üles ehitatud.  

Toitumisnõustaja Orgu sõnul on Palja Porgandi väidete puhul tegemist laimuga. «Kaalun kohtuteed,» kinnitab ta Elu24le. Ning lisab, et Porgandi soovitused seoses paastuga on tõsine teema, mille kohta on laekunud lausa kirju murelikelt vanematelt, kelle lapsed on blogist saadud nõuannete tõttu paastunud ja kiirabis lõpetanud. 

Blogija Paljas Porgand leiab, et konflikti ei ole ja teemat lähemalt kommenteerida ei näe ta põhjust. «Mina nii madalale ei lasku. Soovin Orgule tema karjääris vaid edu,» ütleb blogija lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles