Kanal 11 üllatab uute põnevate sarjadega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aprillikuu lubab tulla Kanal11 kanalis uus ja huvitav, sest alustavad kaks uut sarja «Mida teha, kui on keha?» ja «Poissmees paradiisis».

Tervise- ja iluspetsialistid avavad pop-up salongi, kuhu võivad oma kehamuredega sisse jalutada kõik julged hädalised. Kõikvõimalikke probleeme ja ilumuresid lahendatakse sõna otseses mõttes alates pealaest kuni varbaotsteni välja. Abi saavad nii pulstunud juustega rastafarid, kui lumivalge nahaga albiinod.

Korrigeeritakse välimusi, mis on põhjusel või teisel hooletusse jäänud ja täidetakse välimusega seotud unistusi, mida ise pole osatud või suudetud senini ellu viia. Igas episoodis külastavad salongi värvikad tegelased, kel rääkida oma keha lugu.

Lõbus ja elujaatav briti tõsielusari «Mida teha, kui on keha?» alustab Kanal 11s teisipäeval 2.04, kell 20:30.

Alates 3. aprillist on Kanal 11 õhtune vöönd taas vallaliste õnneotsijate päralt! Austraalia populaarne telesari on kokku kutsunud eelnevate hooaegade värvikamad tegelased, kes seni veel ekraanil armastust leidnud ei ole. Uhkes villas läheb mäng jälle käima. Osalejate vahel toimuvad romantilised kohtingud, kujunevad silmarõõmud ja igas episoodis peab keegi lahkuma. Lõpuks jääb alles vaid üks paar, kes loodetavasti oma eluteed üheskoos ka jätkab.

Austraalia tõsielusari «Poissmees paradiisis» on eetris esmaspäevast reedeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles