Jan Uuspõld ja Elina Purde esitasid nublu hittloost uue versiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld filmis «Klassikokkutulek 3: Ristiisad». Jan Uuspõld ja Elina Purde esitasid nublu hittloost uue versiooni
Jan Uuspõld filmis «Klassikokkutulek 3: Ristiisad». Jan Uuspõld ja Elina Purde esitasid nublu hittloost uue versiooni Foto: Kaader filmist

Näitlejad Jan Uuspõld ja Elina Purde tutvustasid «Ringvaates» uut Raadio 2 ja Raadioteatri popmuusika ajaloosarja «9 laulu», milles panid uude vormi nublu hiti «Öölaps».

Elina Purde kinnitas «RIngvaates», et uue sarja «9 laulu» raames mõistis ta, et kunagi olid laulutekstid sügavamad, ilusamad ja poeetilisemad. «Näiteks 2000. aastatel oli üks selline lugu, mida oli väga keeruline mõtestada, sest isegi kui seal sisu oli, siis seda oli raske üles leida.»

Elina Purde.
Elina Purde. Foto: Kanal 2

Jan Uuspõld selgitas, et nad tegid iga looga sarnast tööd nagu tehakse teatris uue näidendi tekstiga. «Me analüüsisime neid laulutekste nii põhjalikult, et jõudsime viisi ära unustada ja meil hakkasid hoopis muud asjad seal mängima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles