Suveks valmis? Moelooja Gerli A. Chantelle on piitspeenike

Elu24
Copy
Gerli A. Chantelle.
Gerli A. Chantelle. Foto: Erlend Štaub

Glamuuritar ja moelooja Gerli A. Chantelle naudib parajasti puhkust Dubais ning läkitab sealt oma sotsmeedia jälgijatele agaralt ka pilte.

Luksusmoe disainer on alati silma jäänud ebamaiselt saleda figuuri poolest ning hiljutine Instagrami postitus pole samuti mingisugune erand.

Kõnealusel pildil poseerib Chantel purskkaevu juures, seljas silmatorkvalt punane ja uhke trikoo. «Järjekordne hommik mere ääres,» kirjutab ta pildiallkirjaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another morning by the sea ? ❤️ #mydubai #kempinski

A post shared by ??? ????? ?. ????????? ?? (@ms_gachantelle) on

Gerli A. Chantelle on edukas moelooja, kelle loomingut on kandnud ka mitmed kohalikud kuulsused. 

Oma Instagramis esitleb ta sageli oma luksuslikku elustiili, mille juurde kuuluvad kadestamisväärsed reisid, ohtralt šampanjat ning must kalamari, ent avameelses intervjuus «Seitsmestele» tunnistas Gerli, et kõik see on tulnud raske tööga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun mode ☀️

A post shared by ??? ????? ?. ????????? ?? (@ms_gachantelle) on

Gerli sõnul tuleb lihtsalt osata raha kasutada ja võimalusel investeerida sinna, mis tagasi toob. Disaineri sõnul on Eestis kahjuks üldine tendents see, et kui sul majanduslikult hästi läheb, siis järelikult oled sa paha või nõme inimene.

«Ma arvan, et on rohkem inimesi, kellele ma ei meeldi, kui inimesi, kellele ma meeldin ja seda ilma igasuguse põhjuseta,» tunnistas moelooja toona avameelselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles