Internetirahval nalja palju: Kardashian jäi Photoshopiga eriti piinlikult vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malika Haqq (vasakul) ja Kourtney Kardashian.
Malika Haqq (vasakul) ja Kourtney Kardashian. Foto: Scanpix / AFP

Tõsielusarjast «Kardashianid» tuntud Kourtney Kardashian (39) on taas internetirahval hambus ja sedapuhku hiljutise sotsiaalmeedia postituse tõttu.

Kardashianite klanni vanim õde postitas mõned päevad tagasi Instagrami foto, mis tekitas paljudes küsimusi. Vaatamata sellele, et pildil on loetud päevadega juba ligi 3 miljonit meeldimist, paistab tegu olevat luhta läinud Photoshopiga.

Inimesed toovad esile, et Kardashiani üks jalg paistab olevat täiesti vales kohas ning palju pikem kui teine. «Miks tema üks jalg on palju pikem kui teine? Kuhu jääb tema reis?» kommenteeris pilti üks segaduses fänn.

Lisaks toovad mitmed Instagrami fännid välja, nagu oleks Kourtney rinnanibu kogemata tema käe peale tuunitud. «Kes tahes seda pilti Photoshoppis, vallandage ta. Jumala pärast,» võttis üks Kourtney fännidest asja kenast kokku.

Vaata ka pilti, kuidas tundub sulle?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love yourself as deeply as you love them.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles