Kas tööpakkumiste leheküljelt lekkis 25. Bondi-filmi tööpealkiri?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig 2015. aasta veebruaris Bondi-filmi «Spectre» võtetel Itaalias Roomas
Daniel Craig 2015. aasta veebruaris Bondi-filmi «Spectre» võtetel Itaalias Roomas Foto: Angelo Carconi / AP/Scanpix

Briti luureagendi James Bondi seiklustest kõnelev 25. film on tegemisel ja sotsiaalmeedia väitel lekkis uue linateose tööpealkiri.

Tööpakkumiste lehekülje mandy.com kasutajad panid tähele, et otsitakse lisatööjõudu filmi «Eclipse» meeskonda, teatab msn.com.

Oletatakse, et tegemist on uue Bondi-filmi ja selle tööpealkirjaga.

20. märtsiks oli see tööpakkumine nimetatud leheküljelt eemaldatud, kuid sotsiaameedias levivad kulutulena kommentaarid, et tegemist on uue 007 filmiga.

James Bondi nime ei ole seal mainitud, küll aga oli tööpakkumise juures ära toodud produktsioonifirma B25 Productions. Selle asutas filmitootmisettevõte EON spetsiaalselt 25. Bondi filmi tootmiseks.

Selle aasta alguses kirjutasid mitmed väljaanded, et uus Bondi-film hakkab kandma pealkirja «Shatterhand». See oli Ian Flemingi Bondi raamatutes kurikael Blofeldi varjunimi.

Väljaande Productions Weekly teatel algavad uue Bondi-filmi võtted 6. aprillil Londonis Pinewood stuudios, juulis liigutakse sealt edasi Itaaliasse Materasse.

25. Bondi-filmi algseks režissööriks valiti inglane Danny Boyle, kuid ta lahkus meeskonnas tekkinud erimeelsuste tõttu. Ta töö võttis üle ameeriklasest režissöör Cary Joji Fukunaga.

Filmilehekülgede andmetel saab uues filmis kurikaelarolli Oscari võitjast näitleja Rami Malek, kes kehastas filmis «Bohemian Rhapsody» Freddie Mercuryt.

Rami Malek 24. veebruaril meespeaosatäitja Oscariga
Rami Malek 24. veebruaril meespeaosatäitja Oscariga Foto: Alberto Rodriguez / PA Wire/PA Images/Scanpix

Bondi rollis näeb taas Daniel Craigi.

24. Bondi-film «Spectre jõudis vaatajateni 2015.

Daniel Crai filmis «Spectre»
Daniel Crai filmis «Spectre» Foto: Jonathan Olley / AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles