Kylie Jenner avalikustas, kuidas peale lapse sündi herilasepiha tagasi sai

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: AFP / Scanpix

«Keeping Up With The Kardashiani» staar Kylie Jenner sünnitas oma esimese lapse Stormi eelmise aasta veebruaris ning nüüd avaldab meigiguru, kuidas beebikaalust lahti sai ja kuidas herilasepiha tagasi sai.

Kylie Jenner ja Travis Scott said 2018. aasta veebruaris esmakordselt lapsevanemateks. Kylie rääkis, et võttis rasedusega juurde pea 20 kilogrammi. Kolm kuud peale sünitust teatas ta sotsmeedia platvormil Snapchap, et sooviks kaotada 10 kilogrammi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my baby is stuck to me like glue lately?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Paistab, et naine on oma soovitud eesmärgi täitnud, sest mõni aeg tagasi lisas naine Instagrami video, kus kirjutas, et on uhke oma lameda kõhu üle. Kui temalt aga Instagrami otseülekandes küsiti, kuidas piha jälle peenikeseks sai, vastas Kylie lihtsalt: «Ausalt, minu jaoks oleneb kõik dieedist.»

«Ma olen loomu poolest kõhna, nagu õde Kendall. Mul oli alati lame kõht, kuid ma ei tundnud end endisena peale Stormi sündi. Kuni preguseni. Dieedil on olnud selles suur roll. Kui varem sõin seda mis ma tahtsin, siis ma jätsin välja pitsa, pasta, piimatooted ja olen üldiselt paremini toitunud. See oli isiklikult minu imetrikk,» rääkis naine Instagrami live's.

«Ma arvan, et peale lapse sündi võtabki kaua aega, et oma endine figuur tagasi saada. See võtab vähemalt aasta. Nüüd tunnen ma ed tõesti endisena,» lisas Kylie.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles