Julia Roberts eliitülikoolide altkäemaksuskandaalist: vanematel poleks justkui usku oma lastesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts
Julia Roberts Foto: Reuters/ScanPix

Näitlejanna Julia Roberts (51) võttis hiljuti lahvatanud altkäemaksuskandaali osas sõna ja rääkis, mis on tema arvates selle juures kõige kurvem, kirjutab Huffington Post.

Julia Roberts võttis sõna kolleegide Felicity Huffmani ja Lori Loughlin kaasavast altkäemaksuskandaalist. USA prokuratuur uurib petuskeemi, mille abil kümned jõukad ja tuntud inimesed üritasid oma lapsi saada sisse mainekatesse ülikoolidesse. Julia Robertsi sõnul on kõige kurvem selle juures asjaolu, et lapsevanemad ei usu oma lastesse ja nende teadmiste põhjal kooli sisse saamisesse.

«Minu jaoks, kes on kõrvaline isik, on see olukord natukene kurb. See paistab välja justkui vanematel poleks usku oma lastesse,» ütles Roberts.

Roberts ja tema abikaasa Daniel Moder on proovinud oma kolmele lapsele võimaldada võimalikult normaalset lapsepõlve ja igapäevaelu, sest lapseb peavad Robertsi sõnul õppima tulevase elu jaoks vajalikke oskusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles