Abielu karidel? Justin Bieberi abikaasa otsib pool aastat peale abiellumist lahutusadvokaatidelt abi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber ja Hailey Baldwin 2018.
Justin Bieber ja Hailey Baldwin 2018. Foto: AFP/SCANPIX

Vaid kuus kuud peale abiellumist käivad kõlakad, et neljandat korda pulmad edasi lükanud Justin Bieberi ja Hailey Badlwini abielu on karidele jooksmas ning naine otsib abi lahutusadvokaatidelt, kirjutab Mirror.

25-aastane Kanada poppsensatsioon Justin Bieber ja 22-aastane Ameerika modell Hailey Baldwin kihlusid eelmise aasta juulis ning vahetasid juba novembri kuus abieluvandeid. Vaid mõned kuud peale abiellumist kurdavad noored abielus raskust ning ütlesid ajakirjale Vogue, et abielu on raskem, kui nad oleksid osata oodata.

Allikad on rääkinud, et Hailey on otsinud abi lahutusadvokaatidelt, sest ei saa jagu abikaasa ebakindlast ja tujukast käitumisest.

«Hailey on Justinit toetanud abielu algusest saadik, kuid Justin on pidevalt ära ning ütleb, et vajab ruumi,» rääkis allikas. «Hailey ei mõista, miks nad ei võiks lihtsalt ühist elu nautida. Talle on jäänud mulje, et tal pole enam valikuid ja ta on pöördunud lahutusadvokaatide poole, et kõigeks valmis olla.»

Justin avalikustas hiljuti, et võitleb depressiooniga ning allika sõnul mõjutab see ka Hailey plaane ja tundeid. «Ta ei taha lahutuspabereid talle ette visata, kui Justin pole vaimselt heas seisus, kuid samal ajal peab ta ka iseenda eest hoolitsema.»

Justini vaimse tervise tõttu lükkasid noored ka pulmad juba neljandat korda edasi.

Justin Bieber abikaasa Hailey Baldwin Torontos hokimängul, 2018.
Justin Bieber abikaasa Hailey Baldwin Torontos hokimängul, 2018. Foto: PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles