Täna «Radaris»: Yana Toom Mart Helmele: «Muidugi olete natsid!» (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom "Radaris".
Yana Toom "Radaris". Foto: Promopilt

Täna on Kanal 2 uurivas telemagasinis «Radar» pihitoolis poliitik Yana Toom, kellest on üleöö saanud suure osa eestikeelse valijaskonna lootuskiir ning Keskerakonna mõistuse hääl.

«Radar» kohtub Yana Toomiga vahetult pärast Keskerakonna juhatuse koosolekut, mis oli koalitsioonikõneluste valguses kirglikum kui kunagi varem.

«Väljusin Stenbocki majast ja seal seisis Helmede suguvõsa. Ja siis vanem Helme rõõmsalt hõiskas «Noh, kas ütled mulle näkku ka, et oleme natsid?» Ma vastasin, et muidugi olete natsid. Mille peale ta vastas ja see on täielik liivakast, et siis sa oled suur vene šovinist,» sõnab Toom.

Kui Raimond Kaljulaid otsustas erakonna juhatusest lahkuda, siis Toom enda sõnul võimalust vastu hääletada ehk punast nuppu endalt võtta ei lase. Ometi ta koalitsioonikõnelustel laua taga ei istu.

Kas Yana Toom on tõesti liberalismi esikaitsja või on nüüd Europarlamendi valimistele antud korralik avapauk, näeb «Radaris» juba täna õhtul kell 20.00, kohe pärast «Reporterit». 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles