Meesprostituut räägib naiste veidratest soovidest ning summadest, mis talle makstakse (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(foto on illustratiivne)
(foto on illustratiivne) Foto: mymodernmet.com

Kolm aastat meesprostituudina leiba teeninud mees pajatab ajalehele Mirror, kuidas ta alustas, milline on naiste veidraim soov magamistoas ning kui palju mehe teenus maksab. 

Anonüümseks soovida jäänud mees tunnistas, et elab oma unistuste elu: seksib rõdudel, veedab meeleolukat aega luksuslikes villades Maldiividel ning osaleb neli tundi kestvatel BDSM sessioonidel. 

«Olen alati naisi armastanud ja samuti seiklusi,» ütleb ta väljaandele. Mees alustas enese pakkumist seades üles oma profiil online-lehele ja kaks nädalat hiljem alustas ta tööga. 

Meesprostituut on kohtunud kolme aasta jooksul ligi 300 erineva naisega ja seksinud neist ligi sajaga. «Tüüpiline eksiarvamus, et kõik tahavad seksi. Suurem enamus naisi soovivad, et oleksin nende kaaslaseks peol või pulmas,» avaldab mees oma ameti saladusi. 

Teenust ostnud naised on enesemüüjale muuhulgas võimaldanud reise põnevatesse paikadesse ja andnud võimaluse end tunda tõelise staarina. Näiteks on mees lennanud helikopteriga üle Suure Kanjoni ja nautinud õhtusööke Michelini tärniga restoranides. 

Kõige selle eest saab mees veel palkagi ning parimal kuul jääb teenitud tasu 11 000 euro kanti. Minimaalselt on mehe kuuteenistus tema sõnul 4600 eurot kuus. Lisaks on mehel "tavaline töö", mis annab võimaluse topeltelu pere ja sõprade eest varjata. 

Naised saavad eskortmehega ühenduda veebilehekülg Gentelmen4hire.com kaudu. Seal on end üles seadnud teisigi mehepoegi enese piltide ja pakkumistega. 

«Kõige veidram soov on olnud kõrgelennulisel ärinaisel, kes soovis, et läheksin personaaltreeneriks rõivastununa tema juurde. Ta soovis «Viiskümmend halli varjundit» kogemust oma kontoriruumis,» avaldab mees ja lisab, et kogu lõbu kestis kolm tundi. 

Leidub aga ka pakkumisi, mis on mehe poolt tagasi lükatud. «Üks mees soovis, et ma seksiksin tema abikaasaga samal ajal, kui tema nuusutab mu jalgu ja jalanõusid,» räägib enesemüüja soovist, mille ta tagasi lükkas.

Keeruline on ka olukord, mil naine soovib enam, kui tal anda on. Kliendid pakkuvad tihti mehele ekstravagantseid kingitusi nagu näiteks autod, et prostituut jätaks oma töö ja hakkaks nende boyfriendiks. 

Mees ei välista, et kui kohtub õige naisega, võib ta tööga lõpparve teha või siis, kui tunneb nii. «Teen seda tööd kuni ma naudin seda, kui leian selle olevat igav või kaob sellest põnevus, lõpetan ära. Seniajani ei ole seda juhtunud, aga ühel päeval see juhtub.» 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles