Uus kuum paar! Beckhami 16-aastane poeg semmib ühe Hollywoodi enamteeniva noore näitlejatariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kuum paar: Millie Bobby Brown ja Romeo Beckham.
Uus kuum paar: Millie Bobby Brown ja Romeo Beckham. Foto: SCANPIX

Vutiäss David Beckhami 16-aastane poeg Romeo Beckham on leidnud oma esimese tüdruksõbra. Noore hurmuri väljavalitu on Netflixi sarjast «Stranger Things» tuntud 15-aastane näitlejanna Mille Bobby Brown.

Millie ja Romeo tutvusid 2016. aasta detsembris, kui nad andsid heategevuslikul Unicefi 70. aasta juubeli galal ühiselt auhinna üle, vahendab The Sun. Noored kallistasid laval ning Millie jagas hiljem sotsiaalmeedias ühist pilti, mille juurde kirjutas, et jääb seda õhtut elu lõpuni mäletama.

Millie andis punasel vaibal aimu, et on Romeole silma peale pannud. Kui talt küsiti, mis tema tegelasest sarjas «Stranger Things» saama peaks, vastas tüdruk: «Ma ei tea. Midagi Romeo Beckhamiga seonduvat...»

Romeo ema Victoria Beckham on liidu heaks kiitnud, kuna ta on nimetatud Netflixi sarjast vaimustuses.

Romeo Beckham ja isa David Beckham 16. veebruaril 2019.
Romeo Beckham ja isa David Beckham 16. veebruaril 2019. Foto: PA images/Scanpix

Millie mängib Netflixi hittseriaalis «Stranger Things» peategelast Elevenit, kes suudab mõttejõul asju liigutada. Ta on üks enimteenivaid noori näitlejatare, pistes ühe «Stranger Thingsi» episoodi eest taskusse üle 250 000 euro.

Millie Bobby Brown sarjas «Stranger Things».
Millie Bobby Brown sarjas «Stranger Things». Foto: AP/Scanpix

Allika sõnul on suhe alles algstaadiumis, kuid Millie ja Romeo on «väga armas paar» ning Victoria on tüdruku suur fänn.

Millie oli viimati suhtes USA laulja Jacob Sartoriusega, kellest läks möödunud aasta juulis lahku. Tüdruk pani lahkumineku kohta internetti üles emotsionaalse kirja ning sai kiita, et oli nii aus.

Romeol pole teadaolevalt varem tüdruksõpra olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles