Tartlased rahul: Eedeni keskuse Apollo Kinos käis avanädalal filme vaatamas üle ootuste palju rahvast

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo Kino Eedeni avamine
Apollo Kino Eedeni avamine Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartus Eedeni keskuses 9. märtsil avatud kolme saali ja kokku poole tuhande istekohaga Apollo Kino on tänaseks külastanud juba üle 7000 kinosõbra.

«Avanädala kõrged vaatajanumbrid peegeldavad selgelt, et annelinlased on uut kino märganud ning loodetavasti igati rahul, et linnaosal nüüd täitsa oma kino on,» rõõmustab Apollo Kino tegevjuht Kadri Ärm. «Külastajate suur huvi teeb Apollo Kino meeskonna siiralt rõõmsaks, kuna 7000 on väga tugev tulemus. Eks kõrget külastatavust toetas muidugi ka avanädala sooduskampaania, uudishimu ning tugev kodumaine filmivalik,» märkis Ärm. 

Annelinna publiku suurimateks soosikuteks olid avanädalal «Tõde ja õigus» ning «Kuidas taltsutada lohet 3».

Apollo Kino Eeden pidas avapidu 14. märtsil, kus lisaks pidulikule avamisele said kutsutud külalised vaadata uut Eesti komöödiafilmi «Mehed».

Kinoga on seotud O'Learyse spordipubi, kust staaritooli pileti ostvad inimesed saavad tellida filmi vaatamise juurde lisaks snäkkidele ka toekamaid roogasid. «Koos spordipubiga moodustame mõnusa meelelahutuskeskuse, mis võiks olla tartlastele ka laiemalt paeluv ning mõnus koht, kuhu tulla meelt lahutama,» ütles Kadri Ärm Tartu Postimehele antud kommentaaris.

Eedeni keskuses avatud kino on teine Apollo Kino Tartus. Kahe aasta eest avati Apollo Kino ka Lõunakeskuses.

Vaata avapeo pilte:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles