Elmar LIVE: Lenna esitas oma hittloo «Kolm korda»

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lenna Kuurmaa esitas Elmar LIVE stuudios loo «Kolm korda». Laulu autoriteks on lisaks Kuurmaale ka Ewert Sundja ja Raul Ojamaa. 

Lenna Kuurmaa rääkis raadiole Elmar oma albumi «3x» valmimisest. Muusik tunnistas, et protsessi juures oli kõige aeganõudvam pool kirjutamine, peaasjalikult just tekstide kirjutamine. Samas leidis ta, et ühtegi kriitilist momenti ei olnud ja kogu plaadi väljaandmine oli tervikuna puhas rõõm. 

«Kõige rohkem tegi plaadi väljaandmise juures rõõmu teadmine, et ma olen võimeline kirjutama muusikat. Varasemalt on mul olnud laulukirjutajad, kes on spetsiaalselt materjali loonud just minule. Oli tore näha, et tegelikult on kirjutamiseks vajalik minu enda sees olemas,» rääkis Kuurmaa oma lugude loomeprotsessist.

Uurides Kuurmaa käest, millisel suurel laval ta unistab esineda, vastas muusik järgmiselt: «Konkreetset lava pole, pigem tahaks lihtsalt uusi lavasid vallutada. Eks ole näha kuhu meid muusika viib, nii mind kui artisti üksinda kui ka koos bändiga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles