Filmimusa: Kuula, kui imeliselt laulab lapsendamisest rääkiva komöödia «Kiirperekond» 17-aastane näitlejanna

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Wahlberg, Rose Byrne ja Isabela Moner filmis «Kiirperekond»
Mark Wahlberg, Rose Byrne ja Isabela Moner filmis «Kiirperekond» Foto: Capital Pictures / Scanpix

Südamliku perekomöödia «Kiirperekond» (Instant Family), mis juba sel nädalal kinodesse tuleb, nooruke tõusev näitlejanna Isabela Moner pole mitte üksnes andekas kaamera ees, vaid tegutseb ka laulja ning laulukirjutajana. 17-aastase talendika neiu lauluhäält saame kuulda ka filmi jaoks tema enda kirjutatud armsas tunnusloos. 

Tegu on ka tantsijana tegutseva Moneri esimese singliga tema uue plaadifirma Republic Recordsi alt. Lugu räägib armastusest, mis on tugevam kui veresidemed. 

Kuula laulu:

Draamakomöödias «Kiirperekond» (Instant Family) näeme ekraanil keeruka abielupaarima Mark Wahlbergi ning Rose Byrne'i, kellele viskab elu ette ootamatu väljakutse.

Abielupaar Pete ja Ellie Wagner, kelle abielus tundub miski puudu olevat, plaanivad perelisa adopteerimise läbi. Kuigi paaril on algselt adopteerimisest hoopis teine kujutlus, viib elu neid kokku teismelise Lizzie'ga, kelle ema on narkomaan ning kel on mitu õde-venda. Kas Pete ja Ellie suudavad väljakutsele vastu võtta?

Apollo Kinodes alates 22. märtsist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles