«Lastega kodus» staar John Stamos on nii suur Jonase vendade fänn, et lasi Nick Jonase näo käele tätoveerida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja John Stamos kandis muusikaauhindade jagamisel Jonase vendade fännisärki, 2018.
Näitleja John Stamos kandis muusikaauhindade jagamisel Jonase vendade fännisärki, 2018. Foto: SIPA/Scanpix

«Lastega kodus» staar John Stamose ja laulja Nick Jonase vahel on olnud bromance ehk vennalik armastus juba kaua, kuid nüüd viis mees vennaliku suhte järgmisele tasemele ja lasi Nick Jonase oma käele tätoveerida.

Näitleja John Stamos (55) postitas paar päeva tagasi Instagrami pildi, millel laseb endale Nick Jonase (26) näo käele tätoveerida. «Jonase vennad igavesti» kirjutas mees pildi pealkirjaks teemaviitega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#jobrosforlife

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Näitleja fännid olid asjade kulgemisest šokeeritud, mis Stamose ja Jonase vahel on olnud ning mõned fännid kartsid isegi, et tätoveering võib olla päris. Tegelikult on asi vastupidine ning see on näitleja vemp fännidele, kirjutab Page Six.

Nicki vend Kevin Jonas oli üks esimestest kommenteerijatest: «Pole võimalik!!!» Ka Stamose abikaasa naljatas kommentaarides, et Nick paneb oma esimese poja nimeks John Stamos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I had the craziest dream last night... #jonasbrothers #sucker

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Ülistamise-võistlus Stamose ja Jonase vahel algas, kui näitlejat nähti Ameerika muusikaauhindade galal kandmas Jonase vendade T-särki, selle pildi lasi Nick enda pusale printida. Sealt sai vennaliku armastuse ja fännamise lumepall veerema Siis lasi Stamos viimasest pildist teha endale padjapüüri ja kõige lõpuks lasi Nick endale kogu voodipesukomplekti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ll sleep well tonight knowing #sucker is number 1!

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles