Vandenõu ei vaibu: väidetavalt suri Avril Lavigne 16 aastat tagasi ja vahetati näitleja vastu välja (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avril Lavigne 2008.
Avril Lavigne 2008. Foto: AP/Scanpix

Poppstaar Avril Lavigne tegi muusikast pika pausi, kuid nüüd on ta tagasi ja avaldas ka mõni aeg tagasi uue albumi. Lauljanna on olnud aga kõige kummalisemate vandenõuteooriate keskmeks juba aastaid, mis ei paista kuidagi vaibuvat, kirjutab Mirror.

Lauljanna Avril Lavigne (34) on viimastel aastatel olnud väga kummaliste vandenõuteooriate ja kuulujuttude keskmeks. Nimelt arvatakse, et naine suri 16. aastat tagasi ja nüüd kehastab teda Lavignega ülimalt sarnane näitlejanna.

Vahemikus 2002-2007 võitis Kanada päritolu lauljanna singlite «Complicated» ja «Girlfriend» fännide südamed üle maailma ning sai oma pungiliku välimusega oma ajastu ikoon.

Väidetavalt suri lauljanna Avril 2003. aastal ning ta vahetati klooni vastu välja. Avrili kohta käivad vandenõuteooriad on üle pika aja taaskord Twitteri vallutanud ja palju kõneainet tekitanud.

Kõikidest erinevatest versioonidest usutakse enim, et Avrili kehastab nüüd näitlejanna Melissa Vandella, kes on lauljannaga väga sarnane. Paljude vandenõuteoreetikute andmetel Avril õpetas Melissat isegi laulma nagu ta ise. Usutakse, et naiste sõpruse alguses käis Melissa punastel vaipadel ja kehastas Avrili avalikes kohtades, et naiselt pingeid ja koormat vähendada.

Vandenõuteooria sõnul tegi Avril Lavigne 2003. aastal peale vanaisa kaotust enesetapu ja kuna lauljanna edu aina kasvas, siis kasutas plaadifirma Melissat, et rahalehma edasi lüpsta.

Vandenõuteoreetikud ja fännid on leidnud «tõendeid», et Avril ei ole endine- näiteks on naise näo kuju ja lauluhääl muutunud, ta on avalikkuse ees muutunud julgemaks ning ei ole enam nii uje ning ka tema iseloom on muutunud elavamaks ja lõbusamaks.

Kõikide muude «tõendite» seas on fännid leidnud ka suuri erinevusi lauljanna käekirjas.

Ka tuntud juutuuber Shane Dawson tegi 2017. aastal andenõuteooriate video, kus räägib, et Avril Lavigne võib olla on asendatud.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles