Vaata, kellega Tommy Cashi vene pruut nüüd voodit jagab!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katja Kischuk Tallinna lauluväljakul, 22. august 2018.
Katja Kischuk Tallinna lauluväljakul, 22. august 2018. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Möödunud nädalal teatasid Tommy Cash ja vene poplauljatar Katja Kischuk, et on abiellunud. Nüüd pani viimane Instagrami üles pildi, kus jagab voodit hoopis kellegi muu kui Koplist pärit šokiräppariga.

Kuna nii Eesti kui Vene meedia on pulmakuulduste osas jäänud skeptiliseks, jälgitakse staaride igat sammu suure põnevusega. Kuigi siiani pole keegi kindlat selgust saanud, kas abielu oli vaid reklaamitrikk või on staarid tõepoolest leivad ühte kappi pannud, pudeneb sotsiaalmeediast omajagu vihjeid.

Cashi pruut, tüdrukutebändist Serebro tuntud Katja Kischuk, on pärast eelmise nädala pulmateadet piltidel üksi poseerinud. Nüüd on ta aga üles pannud pildi otse magamistoast, kus jagab voodit ei kellegi muu, kui iseenda moodi seksika anime-tüdrukuga. Näib, et lauljatar on ka iseenda jaoks liiga vastupandamatu!

«Kas tahad ka seda sama?» kirjutas Kischuk pildi juurde. Kommentaaride järgi võib otsustada, et fännide vastus on raudselt jaatav.

Vaata seksikat pilti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Awwww?хочешь такую же? :)

A post shared by KATERINA (@kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk___kkkk) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles