Altkäemaksuskandaali sattunud Lori Loughlini tütred jätsid ülikooli pooleli, sest kardavad kiusamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lori Loughlin tütarde Olivia Jade Giannulli ja Isabella Rose Giannulliga.
Lori Loughlin tütarde Olivia Jade Giannulli ja Isabella Rose Giannulliga. Foto: AP / Scanpix

Sarjast «Lastega kodus» tuttava USA näitlejanna Lori Loughlini tütred jätsid pooleli Lõuna-California ülikooli, sest kardavad altkäemaksuskandaali tõttu teiste halvakspanu ja norimist.

Lori Loughlini tütred Olivia Jade (19) ja Isabella Rose (20) on otsustanud jätta USC õpingud pooleli, sest nende vanemad väidetavalt maksid koolile 500 tuhat dollarit altkäemaksu, et nende tütar sinna väljaspool konkurssi vastu võetaks.

Tütred võeti kooli vastu kui sõudmistiimi liikmed, ehkki kumbki neist selle alaga tegelenud pole.

Ühe allika väitel kardavad tüdrukud, et neid võidakse kooli naastes skandaali tõttu jõhkralt kiusama hakata, kirjutab Page Six.

Olivia Jade on tunnistanud, et ei hooligi koolist eriti, vaid soovib kogemust ning pidutsemist. Kui ema skandaali keskele sattus, pidutses türdruk jahi pardal ülikooli usaldusisikuga. Sellest ajast on tüdruk olnud segaduses ja tundnud, justkui oleks see maailma lõpp.

Kohtupaberite väitel ei soovinud Olivia Jade ja tema õde USC-sse minna, kuid nende isa soovis, et nad alustaksid õpinguid mujal kui Arizona ülikoolis.

Väidetavalt maksid tüdrukute vanemad koolile 500 tuhat USA dollarit, et nad ülikooli vastu võetaks. Õed plaanivad madalat profiili hoida ja lükkavad uued ülikooli katsed tulevikku.

Lori Loughlin tütarde Isabella ja Oliviaga 2017.
Lori Loughlin tütarde Isabella ja Oliviaga 2017. Foto: AP/Scanpix

Kokku on petuskeemis süüdistatuid 50, paljud neist on kuulsused või suurfirmade juhid. Kuuldavasti maksid nad kuni 6,5 miljonit USA dollarit, et õpilaste kolledžisse sisseastumise katsete tulemusi võltsida või mõjutada treenereid andma spordistipendiume õpilastele, kes tegelikult spordiga ei tegele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles