The Tuberkuloited avaldab märtsikuus uue singli

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Sel nädalal tähistas oma 44. sünnipäeva The Tuberkuloited solist Indrek Raadik. Muusik rääkis raadiole Elmar, et tänavu märtsikuus ilmub ansamblil uus singel peakirjaga «Läänemere aknal».

«The Tuberkuloited uus singel räägib igavikulistel teemadel: armastus, üksiolemine ja leidmine,» avaldas bändi solist Indrek Raadik. Tema sõnul on tegemist energilise ja kevadise lauluga.

Raadik tunnistas, et oma igapäevatöö kõrvalt jõuab ta bändiga tegeleda pigem hobikorras, vastavalt sellele, kuidas aeg võimaldab. «Mu päevatöö on täna Mercedez Benz uute autode müümine, mistõttu kevadine aeg on eriti kiire,» lisas ta.

Samas rääkis muusik, et The Tuberkuloited tegutseb ja elab oma elu edasi. Raadik soovitas sotsiaalmeedias ansambli ametlikul lehel silma peal hoida, sest kavas on mitmeid esinemisi. Bändi saab kuulata juba 22. märtsil Pärnu Kuursaalis ja suvel Ostrova festivalil. «22. märtsi kontserdil esitleme laval oma uut singlit ning Ostrova festivali jaoks valmistame ette täiesti uut kava,» lisas laulja.

Raadik lisas, et osaleb sel suvel triatlonil «Ironman 70.3», mis toimub juunikuus Otepääl. «Treenin kuus kuni kaheksa tundi nädalas - basseinis, jooksurajal ja ratta seljas. Peagi lähen kolmeks nädalaks treeninglaagrisse, mis leiab aset Hispaanias,» rääkis laulja oma eesolevatest plaanidest.

Kuula, miks Raadik triatloni väljakutse vastu võttis ja kui raske eesolev sooritus tema jaoks täna tundub:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles